Veca Belediye Başkanı Savcı Sayan, saylav adaylığı üzere görevini bıraktı

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesi canlı eyyam yaşanıyor. Topluluk İttifakı’nın adayı Reisicumhur Erdoğan kendisine açıklanırken, Ulus İttifakı’nın adayı ise CHP Umumi Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Seçime 2 aydan bir iki tıpkı müddet kalırken, partilerde namzetlik başvuruları ise devam ediyor. Seçme takvimi kapsamında incizap için son çağ olan 16 Mart’ta istifalar arka arkaya geldi.

VEKİLLİK İÇİN İSTİFA ETTİ

Bunlardan birisi da Veca Belediye Reisi Savcı Sayan oldu. YANLIŞSIZ Tümen Umumi Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olumlu fikir bildirmesinin ardından Ağrı Belediye Başkanı Müddeiumumi Sayan görevinden incizap etti. Sayan’ın ne ilden aday listesine gireceği ise henüz netlik kazanmadı.

ADAY BAŞLAMAK İÇİN GÖREVLERİNİ BIRAKTILAR

Öte yandan Hatay Valisi Rahmi Doğan birlikte 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde milletvekili aday adayı tevessül etmek amacıyla görevinden istifa etti. Kızılay’ın İstanbul İl Başkanı Hamle Münasebetsiz bile YANLIŞSIZ Tümen’den saylav aday adayı kalkişmak amacıyla İBB’deki Deprem ve Natürel Afat Komisyonu Başkanlığı ve YANLIŞSIZ Fırka Maltepe Meclis üyeliği görevlerini bıraktı.

Share: