“Annemizin olduğu enkazdan ses geldi” diyen aktör Başak Gümülcinelioğlu gözyaşları zarfında yardım istedi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde 10 ilimizde ciddi yıkımlar meydana geldi. Depremler; Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’da balaban yıkımlara illet oldu. Meslektaşı Çağrı Çıtanak ile evli olan kalburüstü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu’nun Hatay’da güçlü kayınvalidesi üstelik depresyon altında kaldı.

“ENKAZDAN BİR KİŞİ ÇIKARILIYOR, AMBULANS GEREKİYOR”

Günlerdir enkazdaki kayınvalidesi amacıyla yardım çağrısında kâin aktör,yapılan çalışmalarda ayrımsız kişiden ses alındığını yılgın altından çıkarılmaya çalışıldığını söyledi. Sosyal medya hesaplarından gözyaşları içre yardım isteyen aktör, “Bizim enkazda termal kameralar ile ölçüm yapıldı ve içeride canlı biri var ve çıkarılıyor. Evgin enkaza ambulans gitmesi gerekiyor. Ne olursunuz videoyu iz, lütfen” dedi.

“4 KİŞİDE VÜCUT ISISI BİR KİŞİDE HIS ATIŞI TESPİT EDİLDİ”

Oyuncu paylaşımdan bodur süre sonraları bölgeye cankurtaran gönderme edildiğini söyledi. Enkazdaki beş altı kişinin hayatta olduklarını tespit ettiklerini söyleyen aktör, “Cankurtaran geldi. İçeride ani aşkın koca varmış. Sıhhatli olarak çıkmaları ve hızlıca müdahale edilmeleri üzere yakarış ediyoruz… Allah’ım şu hayatta neler türlü… 4 kişide üst ısısı 1 kişide his atışı tayin edildi. Cenabıhak hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Başak Gümülcinelioğlu depremde depresyon altında kalan annesi için arkalama istedi: Lütfen bili edin

Share: