Trump, 2024 seçim kampanyasına başladı: “Demincek daha kızgınım ve rastgele zamankinden elan çok kararlıyım”

MEMLUK’nin eski Başkanı Donald Trump, 2024’te yapılacak riyaset seçimleri üzere kampanyaya başlayarak, “Şimdi elan kızgınım ve gelişigüzel zamankinden henüz fazla kararlıyım” dedi.

BENDE’nin bozuk Başkanı Donald Trump, 2024’te yapılacak başkanlık seçimlerine adaylığını koyarken, intihap kampanyasına ilişkin önceki konuşmasını New Hempshire’da düzenlenen Cumhuriyetperver Parti’nin almanak toplantısında ve Cenup Carolina eyaletinde düz kayran Columbia şehrinde gerçekleştirdi. Trump yaptığı konuşmada, 2024 seçimlerini görmek üzere motive olduğunu ifade ederek, “Demin daha kızgınım ve değme zamankinden daha aşkın kararlıyım” dedi.

Trump, kampanyasına okkalı başlaması ve reislik seçimlerine tekrar aday olma kararlılığının sorgulaması karşısında spekülasyonları reddederek, “Temas zamankinden daha iri mitingler planlıyoruz” dedi.

“Joe Biden Amerika’yı hızlı tıpkısı yıkım için soktu ve biz bunu durduracağız”

Bulunan Başkan Joe Biden’ın politikalarını eleştiren Trump, ÇAKER’nin Biden yönetiminden “kurtulması” gerektiğini anlatım ederek, “Biden’a şimdiye kadarki sunu acul ekonomik toparlanma olan dört başı mamur benzeri tutum doğrulama ettik. Amma demincek insanlar iktisadi ağırlık çekiyor. Joe Biden Amerika’yı aceleci bir yadımlama için soktu ve biz bunu durduracağız” şeklinde konuştu.

“Gençlerimizin beyinlerini yıkamaya çalışan solcu köklü ırkçıları ve sapıkları durduracağız”

Yasadışı toprak kayması eleştiren Trump, KÖLE-Meksika sınırındaki güvenliği açık artırma ve ülkedeki sol ideolojilere karşı savaş etme sözü verdi. Trump, “Solcu sosyal seks ideolojisi” olarak belirttiği ideolojileri benimseten okullar amacıyla federal finansmanı durdurma taahhüdünde bulunarak, “Gençlerimizin beyinlerini yıkamaya etkin solcu kökten ırkçıları ve sapıkları durduracağız. Seks ideolojisi kültünü yeneceğiz” dedi.

ABD Başkanı olarak 2021 yılına büyüklüğünde 4 sene boyunca fariza yapan Trump, geçtiğimiz sene teşrinisani ayında Cumhuriyetperver Parti’den 2024 Riyaset seçimleri üzere yeniden aday olacağını duyurmuştu. Cumhuriyetçiler arasında Trump’ın rakibi olması beklenen ancak daha adaylıklarını resmi olarak açıklamayan adlar arasında ise eski Komutan Yardımcısı Mike Pence, Florida Valisi Ron DeSantis ve sakat Güney Carolina Valisi Nikki Haley düzlük alıyor.

Öte yandan, KÖLE’de yapılan halkoyu anketlerine bakarak, Trump’ın 2024 riyaset seçimlerinde Cumhuriyetçi adaylar arasından sunu ateş parçası rakibi adına görülen Florida Valisi Ron DeSantis’e göre daha çok oy aldığı kaydedilmişti. Sabık hafta Morning Consult tarafından düzenlenen ankete göre, Donald Trump yüzdelik 48 rey alırken, DeSantis ise yüzde 31 rey almıştı. – NEW HAMPSHIRE

Share: