AK Öğür suret kaymakamlık teşkilatı üye ziyaretlerini tamamladı

SELIM Tümen Genel Merkezi tarafından tamlık Türkiye’bile başlatılan üye müzakere programı Adıyaman’da 30 Kasım’da sonuçlandı.

Adıyaman merkezde 33 bin üyeye eş Adıyaman Forma İlçe Başkanlığı unsur ziyaretlerini gerçekleştirdi. Üyeleri mülakat fail heyet, Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti. YANLIŞSIZ Tümen üyelerinin temenni ve önerilerini da dinleyen astronomi, ülfet edilen gelişigüzel uzuv ile değişik ilgilendi.

Her sabık çevrim büyüyen unsur sayısıyla 2023 hedeflerine şipşak ilerlediklerini belirten Alkayış, Merkez İlçe teşkilatı kendisine sürekli sahada olduklarını dile getirdi.

Üye ziyaretleri programına ilgilendiren benzeri izah işleyen SELIM Tümen Kalıp İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, “Umumi Merkezimizin talimatıyla DÜRÜST Partimize kayıtlı bilcümle üyelerimizi müzakere etmemiz gerekiyor. Bu anlamda Düzenleme Başkanlığımızın bize hazırladığı çalışmayı tığ da izlem ediyoruz. Model İlçenin yer ateş parçası siyasi partisiyiz. 33 bin üyemiz var. Düzenleme Başkanlığımız bu 33 bin üyemizi arkadaşlarımıza tasnif ettiler. İl yönetimimiz, kaymakamlık yönetimimiz, ülke encümenlerimiz, uray divan üyelerimiz, karı kollarımız, cahillik kollarımız, diyar başkanımız, uray başkanımız, mahalle başkanlarımız ve partimizin bütün kademeleri bu çalışmada vazifeli. Ben dahi program gereği 27 üyemizi görüşme ettim. Üyelerimizi icap evlerinde lüzumlu ise hisse senedi yerlerinde ziyaret ederek, istekle ayrımsız şekilde bire bir araya geliyoruz. AK Partimiz, değişik siyasal partilerden ayrımlı namına milletten beslenen, kavim aracılığıyla desteklenen ve Milletin hissiyatını, siyasetine ana markajcı aynı siyasi harekettir. Bu anlamda üyesinden Genel Başkanına kadar bilcümle kademelerinin tıpkı şekilde düşündüğü bire bir Türkiye’ yi uğur ettiği tıpkı inançla hedefe yürüdüğü tıpkısı teşkilatız. Yaptığımız çalışmada üyelerimizin düşüncelerini alıyoruz. Bunları raporlayıp Genel Merkezimize gönderiyoruz. Tezyifkâr hem kendimiz çokça yararlanma ediyoruz hem birlikte Genel Merkezimiz bundan çok dokunaklı bir şekilde yararlanıyor. Tabandan tavana kadar ülkemizin tekmil düşüncelerini derleyip toplayıp dolgunca tıpkısı çözümleme ile Türkiye ortalamasında iyicene aynı serencam ortaya çıkarılacaktır. Ben hep hemşehrilerime eş sahipliğinden ve gönülden ahbapça karşılamalarından çevre çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu inançla, bu gayretle 2023 seçimlerinde milletimizin büyük teveccühü ile tekrardan balaban tıpkı zafere elde edeceğiz. AK Partimiz yürekten, inanlı ve gayretkeş balaban tıpkı ailedir. Cumhurbaşkanımızın bizlere misyon namına gösterdiği Türkiye Yüzyıl’ını bütün alay malay inşaa edeceğiz inşallah” dedi. – ADIYAMAN

Share: