Alpay Antmen: Anamur’da 12 Yaşındaki Benzeri Kız Çocuğumuz, 6 Yıl Geçmiş Köyün İmamı Tarafından Seksüel İstismara Düçar

CHP Sazak Saylav Alpay Antmen, “Mersin’in Anamur ilçesinde maatteessüf ızdırap benzeri fenomen yaşandı. 12 yaşındaki tıpkısı kız çocuğumuz, 6 sene önceki köyün imamı eliyle eşeysel istismara tutulmuş. 6 yıl bilahare zaman, 12 yaşındayken öğretmenleri fark ediyor. İki eniştesi ve aynı komşuları, üç can henüz çocuğumuzu istismar etmeye, seksüel istismara maruz bırakmaya bitmeme etmişler” dedi. Antmen, olayın gözaltına alınan dört failinin, çıkartıldıkları hakimlikçe serbest bırakıldığını açıkladı.

Alpay Antmen, zaman yaptığı açıklamada, Mersin’in Anamur ilçesinde 12 yaşındaki benzeri kız çocuğunun 6 yıl ilk köyün imamı vasıtasıyla cinsel istismara uğradığının ortaya çıktığını duyurdu. Antmen’in açıklaması şöyle:

“Mersin Ağacı’in Anamur ilçesinde maatteessüf kötü ayrımsız fenomen yaşandı. 12 yaşındaki bire bir kız çocuğumuz, 6 sene önce köyün imamı marifetiyle cinsî istismara düçar. 6 sene bilahare zaman, 12 yaşındayken öğretmenleri ayırt ediyor. İki eniştesi ve bire bir komşuları, üç dirilik henüz çocuğumuzu istismar etmeye, eşeysel istismara maruz bırakmaya devam etmişler.

“ÇOCUĞUMUZ ALINDI VE BİR YURDA YERLEŞTİRİLDİ”

Bu konuda ego, öğretmenlerimize haddinden fazla teşekkürname ediyorum. Olayı strateji etiler ve sonuç evre ısrarcı oldular. Karı ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Sazak İl Müdürlüğü, Anamur Sosyal Hizmet Müdürlüğü dahi bu konuda yardımcı oldu. Çocuğumuz alındı ve bir yurda yerleştirildi. Çocuğumuzun babası namevcut. Annesi bile kendine bakamayacak durumda. Bakıma muhtaç. O bile büyüklük korumasına alındı.

“MAHKEME DÖRDÜNÜ ÜSTELIK ERKIN BIRAKTI”

Failler, dördü birlikte gözaltına alınarak adliyeye atıf edildi. Savcılık durdurma istedi. Ancak murafaa dördünü dahi serbest bıraktı. Şimdi Anamur Başsavcılığı bu karara itiraz ediyor. Bu, çok zehir bir fenomen. Öğretmenlerin dikkati olmasa bu fenomen ortaya çıkmayacaktı. İşin bildirme acı tarafı, bu hep ‘Bir kereden bire bir molekül olmaz’ denilen zihniyetin tezahürleri. İktidar sahiplerinin eylem ve söylemleri, çocuklarımızı buna maruz bırakıyor. Bu konuda türe bekliyorum. Olayı sonuna kadar strateji edeceğim.”

Share: