Motorola Telsiz

Motorola telsizleri Türkiye’de popüler iletişim cihazlarıdır. Frekans bantlarına ve özelliklerine bağlı olarak çeşitli modellerde sınıflandırılırlar.

Motorola radyo, kablosuz iletişim endüstrisinde çok popüler ve lider bir markadır. Bunun nedeni, hem amatör hem de profesyonel kullanıcıları memnun edecek bir dizi özellik ile uygun maliyetli, yüksek kaliteli harika cihazlar üretmeyi başarmış olmalarıdır.

Motorola telsizleri VX261, DP4801 ve daha fazlasını içerir. Bunların hepsi, dünya çapında birçok farklı türde müşteri için onları mükemmel kılan kalite performansları ve fiyatlandırma planları ile bilinir.

Motorola, müşterilerimizin devam eden dijital dönüşümü için gerekli olan çok çeşitli ürün ve hizmetler sunmaktadır.

Anahtar Kelimeler: Motorola radyo, modeller, fiyatlar, pmr446, dm1400, vx261, sl4000, sl1600, dp4801, dp4401Ex Atex

Motorola telsizleri, profesyonel ve kişisel amaçlar için iki yönlü telsiz iletişimi için kullanılır. Kamu güvenliği, güvenlik, saha servis yönetimi, filo yönetimi ve yerinde inşaat için bir iletişim platformu sağlarlar.

Motorola’nın radyo ürünleri, pmr/dp1400 (0,5 watt), dm1400 (0,5 watt), vx261 (1 watt), sl4000 (1 watt), sl1600 (2 watt) gibi frekans bantlarında ve 100 watt’a kadar güç sağlayan dpxxxx serisi radyolarda iletim yapar güç.

Motorola telsiz modellerinin listesi aşağıdadır:

– Motorola DP4401Ex Atex: DP4401Ex Atex, ihtiyaca göre ünitenin içine veya dışına yerleştirilebilen pili olan 2 watt’lık bir telsizdir. Ayrıca üzerinde bulunan düğmeler kullanılarak ayarlanabilen ayarlanabilir bir ses sistemine sahiptir.

Motorola, radyo endüstrisinde tanınmış bir markadır. Talebinize uygun farklı model ve özellikler sunarlar.

Motorola, radyo söz konusu olduğunda en popüler markalardan biridir. Her biri kendi özellik ve özelliklerine sahip çok çeşitli farklı türde ve modelde radyolar sunulmaktadır. Motorola’yı diğer markalardan ayıran özellik, aynı zamanda çok dayanıklı, yüksek kaliteli radyolar üretmesinin yanı sıra, bütçesi olanlar için düşük maliyetli, kullanımı kolay modeller üretmesidir.

Dijital telsiz ve Vizyon telsiz şirketleri Motorola telsiz Türkiye Distribütörüdür.

Motorola Radio, radyo iletişimi söz konusu olduğunda lider markalardan biridir. Motorola, 1928’den beri kablosuz telekomünikasyon endüstrisinde yer alan çok uluslu bir şirkettir. Motorola, iş ve kamu güvenliği uygulamalarına uygun vx261 gibi radyolar sunmaktadır.

vx261, iletişimi hem güvenli hem de güvenilir hale getiren bir analog ve dijital ses karıştırıcıya sahiptir. Ayrıca ön panelde bir pil seviyesi göstergesi, bir pil tipi seçme anahtarı ve bulunduğunuz yerin ihtiyaç duyduğu her türlü frekans kapsamını sağlayan altı kanallı bir FM alıcısı vardır. Bu birim aynı zamanda ayrı gönderme ve alma frekanslarına sahiptir, böylece bir başkasının konuşmasını kesmeden bir konuşma başlatabilir veya devam eden iletimlere müdahale etmeden kanalda neler olup bittiğini hızlı bir şekilde izleyebilirsiniz.

Share: