Kaymakam Tortop: “Konferans ve Tasarım Atölyesi çocuklarımıza bakir ufuklar kazandıracak”

Konya’nın model Selçuki İlçe Belediye Reisi Ahmet Pekyatırmacı ve Selçuki Kaymakamı Eflatun Can Tortop Selçuki Belediyesinin ekol dışı öğrenme ortamlarından olan Ahmet Keleşoğlu Danışma ve Dizayn Atölyesi’ni musahabe ederek burada yetişek kayran öğrencilerle benzeri araya geldi.

Selçuklu Belediyesi hayata geçirdiği okul dışı öğrenme ortamları ile eğitim çağındaki çocukların görüntü dünyasını zenginleştirerek onlara kullanılmamış ufuklar açmaya devam ediyor. Bu çerçevede içerisinde değişik atölyelerin vadi aldığı Ahmet Keleşoğlu Hars Merkezi’nde cıvıltı gösteren Nutuk ve Dizayn Atölyesi Selçuklu Belediye Reisi Ahmet Pekyatırmacı ve Selçuklu Kaymakamı Eflatun Duygusal Tortop’u ağırladı. Burada düz düzlük robotik kodlama ve inovasyon, çini ve seramik, ahşap ve uyuşturucu, foto ve kağıt katlama atölyelerini gezen Komutan Pekyatırmacı ve Kaymakam Tortop dersliklerde terbiye alan öğrencilerle sohbet etti, yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında yetkililerden vukuf aldı.

“Burada çokça ayrımlı aynı dünya var”

Selçuki Belediyesi eliyle terbiye hayatına kazandırılan meslek dışı öğrenim ortamlarının yılın her döneminde ağır sıklet yürekten karşılandığının altını çizen Selçuki Belediye Reisi Ahmet Pekyatırmacı, “Zaman belediyemiz vasıtasıyla SEDEP çatısı altında eğitime ayrımlı tıpkısı pencere açan kurumlarımızdan Sanat ve Dizayn Atölyesi’ni Selçuki Kaymakamımız Eflatun Birey Tortop As ile görüşme ettik. Laf ve Tasarım Atölyesi belediyemizin ilçemize kazandırdığı ve öğrencilerimizin keyifle geldiği koca yatırımlardan biri oldu. Sıradan burada çocuklarımızın üstelik içerisinde vadi almaktan mutluluk duydukları çok ayrımlı tıpkı dünya var ve burada meydan düzlük ayrımlı atölyelerimizden seçkin yıl binlerce öğrencimiz intifa imkanı buluyor. Çocuklarımızı görüşme ile tanıştıran merkezimiz onların umum becerilerini ve kabiliyet geliştirmeye ve onlara eskimemiş afak kazandırmaya devam ediyor. İnşallah Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda geleceğin kuvvetli geleceğin kuvvetli nesillerini yetiştirmeye katkı sağlamaya bitmeme edeceğiz. Çocuklarımızın ekol dışı öğrenim ortamlarımızda gelişimlerine tanık olmak bizler için mutluluk donör” dedi.

“Konferans ve Tasarım Atölyesi çocuklarımıza bakir ufuklar kazandıracak”

Selçuki Kaymakamı Eflatun Duygusal Tortop üstelik Selçuki Belediyesi’ne eğitime sağladığı katkılardan âlem teşekkürname etti. Kaymakam Torpop, “Böylesine sunturlu bire bir ortamı çocuklarımızın istifadesine sunan özellikle şehremaneti başkanımız ve değerli ekibine teşekkürname ediyorum. Çocuklarımızın burada bulunmaktan duydukları memnuniyeti ortaya konan domuzuna asar gösteriyor. İnşallah burası çocuklarımıza bakir afak kazandıracak ve burada verilen eğitimler geleceğin nitelikli bireylerinin yetişmesine temel olacak” diyerek konuştu.

Atölye ziyaretinin ardından Komutan Pekyatırmacı ve Kaymakam Tortop Konuşma ve Tasarım Atölyesi’nde eğitim düz öğrencilere paydaşlık sertifikalarını verdi. – KONYA

Share: