Mahalle toplantısında gencin annesi için ilginç isteğine başkandan tepkili uçak dönüş

Mahalle toplantısında gencin annesi için enteresan isteğine başkandan tepkili uçak dönüş

Evden çıkamayan annesi üzere” Televizyondaki dizileri ana zannediyor gelip kardeş kardeş edin, biraz konuşun” dedi

Belediye başkanı güruh sırasında kortej verip hareket çıkışı Emine Teyzenin evine gitti

ANTALYA – Antalya’da mahalle buluşmalarında meze düzlük benzeri vatandaş, ” Paraya pula ihtiyacımız yok, takkadak annem ile dostane edilmesini istiyorum, bir tane talebim bu’ demesi üstüne Konyaaltı Şehremini Alicenap Sıhhatli, devrisi ahit vatandaşın evine mihman oldu ve annesi ile sohbet etti.

Konyaaltı Belediyesi’nin Altınkum Mahallesi’nde düzenlediği mahalle buluşmasında, vatandaşların murat, teklif ve şikayetleri dinlendi. Toplantının sonuna doğru küçümseme alan Değer Bozulmamış isimli benzeri yurttaş, “Annem 92 yaşında. Bizim paraya pula ihtilacımız namevcut, televizyondaki dizileri kök zannediyor, gelseler belediyenin görevlileri annemle oturup aynı saat sakim saat oturup kardeşçe etseler olanaksız mı? Benim biricik talebim bu” dedi. Vatandaşın isteğine hızlı hızlı cevap veren Konyaaltı Belediye Reisi Semih Iyi, “Erte akşam müsaitseniz hareket çıkışı sizin eve gelip çayınızı içeceğim” dedi. Mahalle buluşmasında bulunan vatandaşlar Başkan Iyi’i alkışlayarak sergilediği tavrı takdir etti.

Emine teyze bahtiyar oldu

Ertesi periyot Emine teyzeyi evinde müzakere eden Başbuğ Esen, benzeri müddet arkadaşça ederek öz içti. Sıhhatli’in kendisini görüşme etmesinden belde haddinden fazla bahtiyar olan Emine teyze, dışarıya çıkmakta zorlandığını söyledi. Bunun üstüne Salim, “Bizim arkadaşlarımız gelip seni arabayla alsın HayatPark’a götürsün. Hem orayı görmüş olursun hem de iyice havada çatlak geçirirsin. Ego sıkça seni konuşma etmeye geleceğim. Bizim çocukları birlikte seni ziyarete göndereceğim. Çıktı serbest kalmayacaksın. Neye ihtiyacın varsa da temas ahit söyleyebilirsin” şeklinde değer verdi. Komutan Salim’in bu anlamlı ziyareti içtimai medyada dahi ölçüm gördü ve iri gusto ile karşılandı. Şehremaneti çalışanları ise ertesi bölüm Emine teyzeyi evinde alarak HayatPark’a götürdü.

Share: