27 almanak hizmet, Medical Point adıyla yola devam ediyor

– 27 almanak hizmet, Medical Point adıyla yola devam ediyor

İZMİR – 27 yıldır sağlık alanında majör yatırımlara imza atan Bireşim Esenlik Hizmetleri, Medical Otopark Hastaneler Grubu’ndan ayrılarak ayraç ismini Medical Point yerine değiştirdi. Düzenlenen basın toplantısı ile Medical Point Hastaneler Grubu tanıtıldı.

Medical Otopark Hastaneler Grubu’ndan ayrılan Sentez Keyif Hizmetleri, bellik ismini Medical Point yerine değiştirme kararı aldı. Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba ve Medical Point Hastaneler Grubu Umumi Heyet Başkanı Op. Dr. Galebe Beken; İzmir, Gaziantep ve Batman hastanelerinin yeni adının Medical Point namına değiştiğini basın mensupları ile paylaştı. Veysi Kubba, sunu kısa zaman içerisinde İzmir’e ikinci bir hastaneyi açabilme hedeflerinin birlikte olduğunu belirtti.

“10 milyondan fazla hastaya onma dağıttık”

Çeyrek asrı çok süredir insanlara felah dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba, “Hastaneciliğe bundan cümle 27 sene geçmiş başladık. 27 yıldır süren hizmet aşkımızla, bugün elan kocaman tıpkısı ivmeyle yolculuğa çıkıyoruz. Medical Point adıyla Türkiye’da yıpranmamış tıpkı kadro oluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. 27 yıldır 10 milyondan çok hastaya onma dağıttık. Yüz binlerce cerrahi müdahale yaptık ve insanların afiyet problemlerini nakız noktasında elimizden mevrut hep gayreti gösterdik. Pandemi döneminde de canımızı dişimize takarak İzmir ve bölge sağlığına ulama sunu önünde haddinden fazla şişman emekler sarf ettik. Tamlık mızıka arkadaşlarımızla birlikte canımızı hiçe farzımuhal İzmir ve mıntıka halkının sağlıklarına hal olma noktasında hep gayretlerimizi göstermiş olduk. Sentez Esenlik Hizmetleri A.Ş. adına İzmir hastanemizi, İzmir ve Iye Bölgesinin yeryüzü iri hastanesi adına yapılış ettik ve dünyada referans benzeri kompleks olma amacı ile İzmir Tutum Üniversitesi ile teşrikimesai yaparak tababet fakültesi hastanesi kimliğine kavuştuk. Gelinen noktada, global keyif hizmetlerindeki değişen dinamiklere makul yerine sürekli kendini yenileyen, geliştiren, kanta dair kalem ekseninde bildirme kullanılmamış teknolojik imkanları halkımıza sunan esenlik merkezi olmanın kıvancını duyuyoruz” dedi.

“İzmir eşkal olacak”

Eskimemiş aynı esenlik markasını Türkiye’ye kazandırmanın heyecanın ve mutluğunu yaşadıklarını dile getiren Kubba, “Zaman yeni benzeri afiyet markasını ülkemize kazandırmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bunun üstelik merkezi İzmir olacak. Eskimemiş hastaneler grubu markamız Medical Point ile sağlık hizmetlerine devam ika kararımızı sizlere bildirmekten övünme duyuyoruz. Medical Point Hastaneler Grubu bünyesinde bakım verecek İzmir, Gaziantep ve Batman hastanelerimiz, yerel dinamiklere bütünleşmiş, global bir bellik yolculuğunun İzmir merkezli evvel adımları olacaktır. Toplamda 985 tutkun yatağı, 308 hekim kadrosu ve 2 bin 584 çalışanı ile bu hedefe çokça yakınız. 85 bine yakın arsıulusal züğürt envanterimizle, afiyet turizminde global ölçekte yeğleme sebebiyiz. Antrparantez vakıf üniversiteleri beyninde bildirme çok almanak bilimsel iz özne tababet fakültesi hastanesi olmanın dahi esaslı gururunu yaşamaktayız” diye niteleyerek konuştu.

Eskimemiş afiyet turizmi modeli

Değişimle ilişik yerine sağlık kadrosunda seçme değişiklik olmayacağını tamlayan Kubba, “Hem akademik ve ehlivukuf doktorlarımız, hem de görmüş geçirmiş çalışanlarımızla tıpkısı şekilde hizmete bitmeme edeceğiz. Hastalarımızın tıbbi bilgilerini özenle korumaya bitmeme edecek ve hizmet kalitemizi geliştirerek artıracağız. Bakir markamız ile alay malay eskimemiş projeleri bile hayata geçireceğiz. Acun Keyif Örgütünün üstelik vurguladığı kadar sürdürülebilir esenlik mottosu için keyif turizmine akla yatkın konseptleri birleştiren yadırgatıcı açılımlarımızı ileride sizlerle paylaşacağız. Bunun yanı sıra edimsel teknolojik ekipmanlarla donatılmış cümle hastanelerimizde bile yatırımlarımıza devam edeceğiz. Basit merkezlerde yapılan özellikli tıbbi uygulamaların sayısını artıracağız” sözlerine kayran verdi.

Karbon etkisiz sayrılarevi

“Gezegenin sağlığı eşittir âdem sağlığı” mottosuyla yenilenebilir enerji ile ilişkin yatırımlardan bahseden Kubba, şu bilgileri verdi: “6 ay içre enerjimizi belde dostu yenilenebilir enerji kaynağından sağlamayı hedefliyoruz. Bu çerçevede solar namına kendi elektriğimizi üretebilecek yatırımlara başlıyoruz. Bu sayede ruh tüketiminde akim karbon kıç izimiz olacak. Bu projemizle Türkiye’da elektriğini kendi üreten eşsiz hastanelerden biri olacağız. Bakım ürettiğimiz temas lokasyonda doktor kadrosu, teknoloji, konfor ve sürdürülebilirlik ile global tıpkı referans noktası olma şiarını organizasyon edeceğiz. Değişmeye ve gelişmeye devam edeceğiz. Bu değişimin, özellikle İzmir başta girmek amacıyla cemi Türkiye için sağlıkta kullanılmamış benzeri adım olmasını dilek ediyor; sağlık ve sağlık turizmi kavramlarına yeni bire bir husus açıyor ve geleceğe umutla bakıyoruz. Türkiye’nin yeni esenlik noktası Medical Point’i sizlere gururla sunuyoruz.”

“Türkiye’deki yegâne başvuru hastanesi konumuna geldik”

Cumhuriyetin 100. yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yerine geçmiş mezunlarını vereceklerini ve bundan etraf şişman bahtiyarlık duyduklarını tamlayan Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Beken bile “Hastaneler, hepimiz amacıyla olmazsa gayrimümkün. Bunu pandemi döneminde üstelik yaşadık. Pandemi ile gelişigüzel yekpare dünyada tahakküm ayrımsız süreç başladı. Tığ bu boğuk dönemde üstelik sabık sene hastanemizin görüntüleme sistemlerini kullanılmamış jenerasyon ve sentetik zeka içerek cihazlarla değiştirdik. Dünyanın yer şişman firmalarından birine Türkiye’deki biricik referans hastanesi konumuna geldik. Bu bireşimli zeka destekli hizmetler, hastalarımızın teşhisinde haddinden fazla korkulu ayrımsız kolaylık sağlamış oldu. Iyice İzmir’imizin bu kadar sistemlere müstahak olduğunu düşünüyoruz. Bundan sonraki süreçte birlikte teknolojik olarak yenilikleri İzmir ile buluşturmak arzusundayız” ifadelerini kullandı.



Share: