1984 Muşspor, TFF 3. Lig’e namağlup bitmeme ediyor

– 1984 Muşspor, TFF 3. Öbek’e namağlup devam ediyor

1984 Muşspor Maharet Direktörü Başkumandan Sabuncu:

“Balaban olan bu başarıyı yakalamaktan çok bitmeme ettirebilmek”

MUŞ – Muş’un tek arzulu takımı olan 1984 Muşspor, 18 sene aradan sonraları TFF 3. Lig’e yücelme başarısı göstermişti. Muş temsilcisi, mücadele ettiği 3. Grup’ta ligin önce 6 haftasını namağlup şekilde lider tamamladı.

Nevzat Kaya başkanlığında ve Beceri Drektör Başkomutan Sabuncu yönetimindeki 1984 Muşspor, TFF 3. Tomar’e işaret vuruyor. TFF 3. Kütle 3. Grup’ta önce 6 haftada 14 fakül alarak liderliğini sürdüren 1984 Muşspor, bu hafta Fatsa Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren solgun-beyazlı takım, mücadeleden 3 nokta almayı hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası ikinci cevelan karşılaşmasında dahi Eskişehirspor’u 3-2’lik skorla mağlup eden 1984 Muşspor, üçüncü turda Samsunspor’la karşı karşıya ati.

“Geriden gelip öne geçmemiz takımın işlek bire bir karakteri olduğunu bize hissettirdi”

Bando çalışmaları üzerine açıklamalarda mevcut 1984 Muşspor Maharet Direktörü Başkumandan Sabuncu, bu hafta Tokat Erbaaspor’a alın dayanabilen bir karşılaşma oynadıklarını ve geriye düştükleri müsabakadan galip ayrıldıklarını söyledi. Karşılaşmanın başından itibaren sahaya bol bir taktiksel oyun yansıttıklarını belirten Sabuncu, “Alelhusus ikinci yarıda yaptığımız hamleler genelde rakibin savunma aksiyonlarını elbet açarız kısmındaydı. Kanat organizasyonlarıyla aktif olmaya çalıştık. Golleri bulduğumuz dakikalardan sonraları dahi baziçe kontrolünü elimizde tuttuk. Tartılı bire bir baziçe oynadık. Geriden gelip öne geçmemizde takımın hayatiyetli bire bir karakteri olduğunu bize hissettirdi. Güzel aynı galibiyetle bu haftayı 3 puanla tamamladık” dedi.

“Burada zinde tıpkı ev ortamı var”

1984 Muşspor’de Pakt Başkanı Nevzat Kayaç’dan başlayan ve kendilerine sirayet eden bir karı bütünlüğü olduğunu vurgulayan Sabuncu, “Çok yunak benzeri ev bura. Muş sokaklarında dolaştığımızda, maç öncesinde, karşılaşma sonrasında herkes o hissiyatını, sevgisini bizlere hissettiriyor. Burada cıvıl cıvıl bire bir familya ortamı var. Çocuklarla dahi beceri ekibimle dahi benzeri dili konuşuyoruz, aynı şeyleri hissediyoruz. Bunların birlikte sonuca yansıması bizleri az çok mutlu etti. Bu ligin galiba kriterleri var. Hele çöz düz galibiyetleri kızıl yukarıda kalabilme namına. Deplasmandan de puan ya da puanlarla benzemek filhakika bizi mahsus bir noktada yukarıya akilane taşıyor. artık koskocaman olan bu başarıyı yakalamaktan çokça bitmeme ettirebilmek. Bunu yapabilecek kalitede, kalibrede, ıra ve yeteneklere sahibiz. İnşallah devamı sağlık” ifadelerini kullandı.

Taraftarların desteğine temas antlaşma gerekseme duyduklarını anlatan Sabuncu, “Onlar bu sahayı ısıtan, bizlere enerjilerini geçiren benzeri kadro. Yemeden Içmeden tribünde değil, deplasman dönüşlerimizde, deplasmanda bile onların bizi bekâr bırakmadığına tanık oluyoruz. Bizlere inansınlar, bu çocuklara inansınlar. İyi günde ve elem günde beraberinde olursak bu hikayenin sonunu gerçekte onların inanmışlığı, bizim inanmışlığımız belirleyecek” şeklinde konuştu.

Share: